Alla inlägg den 11 juni 2012

Av Pernilla - 11 juni 2012 13:34

På fredagen packade vi bilen, Leo och jag. Eller jag, packade och Leo tittade på ;) Men vi två begav oss i alla fall till Eskilstuna för att fira syster som tog sin examen till sjuksköterska dagen till ära. Redan 30 minuter innan cermonin skulle börja tog vi plats i kyrkbänken, Leo och jag, pappa, mormor och moster. Leo tyckte att det var riktigt spänannade att sitta där och titta på allt som fanns att titta på i kyrkan. Kl 11 satte orgeln igång och in tågade alla examensstudenter och Leo stoppade fingrarna i öronen ;)


Efter första psamlen höll syster ett roligt och för studenterna inpirerande tal iklädd sköterske-outfit med diverser ateraljer ;)


"Det finns fortfarande EN viktig löneförmån; gratis Kaffe!!"

 


Vid brosch-utdelningen började Leo tappa intresset, tyckte själv att just den delen blev aningen lång så det var inte konstigt att Leo fick myror i brallan ;)


"Fy f*n vad ni är bra"

 


Efter cermonin åkte vi hem till syster för lite mat och fika innan det bar hem till pappa/morfar för kvällen.


Nöjd examens-tjej

 

Mumsig cheesecake

 


Hos pappa/morfar hemma hade kattungarna vuxit till sig och blev snabbt Leos favoriter. Han ålade omkring på golvet och klappade och busade med de så fort han fick chansen och hela tiden pratade han med de, mest "hej, hej, hej" ;)


Lördagen spenderades i lugnan ro med en liten tur in till staden för lite blomstershopping men mest i trädgårdsmöblerna på innergården :) Så mysigt!!!


På söndagen åkte vi hem till min mormor som idag (måndag) fyller 85 år! Hipp Hipp Hurra!!!!! Där serverades mat och underbar tårta som jag snodde receptet på och ska försöka efterapa till torsdagens avslutningsfika i skolan ;)


Leo somnade som en stock i bilen innan vi ens hunnit ut ur stan och sov nästan hela vägen hem. Hemma väntade pappa och Cosmos på parkeringen. Som de hade längtat efter oss ;)


Idag tar vi det bara lugnt, syr trollkläder, ritar, skriver matlista och pillar med blommorna på balkongen.


Imorgon ska Leos förskola ha trollfest. Bilder utlovas!!!

Presentation


24 årig mamma, tandsköterska,nygift, matte, dotter, syster, vän, kusin, barnbarn, kvinna som precis som alla andra får pussla livets pussel för att få bitarna att falla på plats.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards