Alla inlägg den 20 september 2013

Av Pernilla - 20 september 2013 22:08

Glömde ju helt bort en del av vår sommar i mitt tidigare inlägg, vår vecka på Samos, Grekland nu i Augusti.


Det blev första gången Leo flög flygplan och jag kan inte säga annat än att han älskade det! Allt från inchecknig till boarding var himla spännande och nytt och när planet sedan taxade ut och axelereade satt Leo och gapskrattade över farten och tyckte att det var superhäftigt när vi började komma upp i luften. Väl uppe somande han och vaknade förrst när vi kom fram i det nya landet.


Vi spenderade en vecka på ett all inclusive hotell och bara njöt av solen, god mat och härliga bad i poolen.

             

Av Pernilla - 20 september 2013 18:11

Idag blev en lugn och mysig dag.

Robin hade en av sina lediga fredagar men gick upp och lämnade Leo på dagis så lilleman skulle få vara med på deras fredagsmys :) Sen kom han hem, kröp ner i sängen igen och vi tog rejäl sovmorgon (till 10.30 undrar när det hände senast) vilket var riktig välbehövligt.


Robin fick hem nya GTA-spelet häromdagen så han tog en stunds speltime efter den sena frukosten och sen bar det av till affären och lite handling inför helg och kommande vecka innan vi hämtade lilleman.


Hemma igen gick hela familjen ner på fotbollsplanen där Leo och Robin spelade lite fotboll. Fotboll enligt Leo är att kasta bollen genom hålen i nätet och se pappa kasta tillbaka över målet ;) Jag och Cosmos passade på att köra lite lydnad kombinerat med frisbee-kastning.


Kycklingen vi skulle ha till middag hade tyvärr inte på långa vägar tinat tills det var dags för matlagning så det blev att ta fram falukorven och göra korvstroganoff istället, gott det oxå :)


Leo blev ansvarig för korvskärandet

 


Eftersom det är fredag körde vi lite fredagsmys efter korvstroganoffen, härlig banana-split som verkligen uppskattades av hela familjen. "JAAA GLAAAAASS" utbrast Leo och studsade runt i köket medan vi plockade undan middagen och fram efterrätten :)

   


Fortsatt trevligt fredagsmys till er alla. Nu myser vi ner oss i soffan, tittar på film och tänder lite ljus :)

Presentation


24 årig mamma, tandsköterska,nygift, matte, dotter, syster, vän, kusin, barnbarn, kvinna som precis som alla andra får pussla livets pussel för att få bitarna att falla på plats.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< September 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards